miercuri, 4 noiembrie 2009

PR Students Club va invita la o noua sesiune: “Cultura PR-ului in cadrul Ambasadei SUA”

PR Students Club va invita la o noua sesiune: “Cultura PR-ului in cadrul Ambasadei SUA”, unde se va pune in discutie specificul si rolul relatiilor publice in cadrul unei reprezentante diplomatice. Invitat: Paul Hinshaw, Adjunctul Secretarului pentru Cultura si Presa in cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Republica Moldova.

Cine poate participa?
Studenti de la Facultatile de Jurnalism si Comunicare ale institutiilor superioare de invatamant din Moldova, tineri specialisti in domeniul comunicarii, precum si alti “indragostiti” de domeniul PR-ului.

Unde si cand?
Marti, 3 noiembrie 2009, USM, blocul central, etajul 4 – Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, aula Coval, cu incepere de la ora 14:00.

Cum ma inscriu?
Locurile sunt limitate, de aceea te indemnam sa-ti confirmi prezenta la adresa de e-mail: natasha_louisiana@yahoo.com sau la numarul de telefon: 069657763 – Nata Andreev, Asociatia Specialistilor an Relatii Publice si Comunicare.

***
“PR Students Club” - Clubul studentilor specializati in comunicare - a fost creat an anul 2007 an cadrul Asociatiei Specialistilor an Relatii Publice si Comunicare (ASRP) si are misiunea de a contribui la instruirea si formarea viitorilor specialisti in domeniul comunicarii, prin organizarea intrunirilor face to face lunare cu experti in PR din diverse sfere de activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu